ETUSIVU    ESITTELY    KOIRAMME    PENTUJA   LINKIT   YHTEYSTIEDOT  


Olen Pirita Hahtonen ja asun Pohjois-Karjalassa Polvijärvellä. Olen koulutukseltani agrologi (AMK), sekä tradenomi ja työskentelen ProAgriassa kasvituotannon asintuntijatehtävissä ja taloushallinnossa. Opiskelen tällä hetkellä töiden ohella liiketalouden ylempää AMK tutkintoa. Kotona minulla on myös pieni emolehmäkarja, rotuna Simental.

Ensimmäinen buhundini Casso tuli minulle vuoden 2006 alussa Norjasta ja kaksi vuotta myöhemmin perheeseen liittyi buhund neiti Mona Tanskasta. Monan kuoltua maksasairauteen 4-vuotiaana otin harrastus- ja metsästykaveriksi sileäkarvaisen noutajan Ronin. Ensimmäinen oma dreeverini saapui Norjasta kesällä 2014. Kotona meillä on ollut koira lähes aina. Ensin berninpaimenkoiria ja sitten japaninpystykorvia.

Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä ja metsästyskokeita ja syksyt menee metsästellessä. Toimin myös dreeverien ajokokeissa palkintotuomarina ja koetoimitsijana. Olen aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa, mm. Suomen Dreeverijärjestön hallituksen jäsenenä.

© Copyright Kennel Cipacan